Levering & RetourLeveringsproces
Wij verwerken bestelling zo snel mogelijk nadat deze is ontvangen. Bestellingen die voor 18:00 gemaakt & betaald zijn worden diezelfde avond nog verwerkt. U kunt dan in de meeste gevallen uw aansteker de volgende werkdag in de brievenbus verwachten. Voor het ontvangen van bestellingen hoeft u niet thuis te blijven, onze pakketjes passen namelijk gewoon in de brievenbus!

Verzendkosten
De verzendkosten bedraden 4,50. De koerier die wij gebruiken is PostNL. U ontvangt altijd een mail van PostNL met de track & trace code.

Retour
Het is mogelijk uw bestelling binnen 14 dagen retour te sturen zonder opgaaf van reden. Let er echter wel op dat het product niet gebruikt mag zijn, ook mag de verpakking niet geopend zijn. Gebruikte aanstekers worden niet geaccepteerd.
Mocht u een product retour willen sturen dan vragen wij u vriendelijk een mail te sturen naar klantenservice@stormaansteker.com. Wij streven ernaar binnen 6 uur te reageren. Na aanmelding van uw retour heeft u nog 14 dagen om het product ook daadwerkelijk retour te sturen.
LET OP: Wij vragen u vriendelijk het onderstaande bestand in te vullen en mee te sturen:
https://qqp.nl/retour.docx.
Mail dit formulier naar klantenservice@stormaansteker.com.
Na ontvangst van uw retourmelding kan het tot maximaal 14 dagen duren voordat wij uw geld terugstorten op uw bankrekening.