Een e-sigaret voor iedereen

Casper Doorn
Casper Doorn
29 juni 2022

Tegenwoordig is het heel populair: de e-sigaret. Overal zien we de e-sigaret opduiken of we nu in de stad lopen, op het terras zitten of onderweg zijn. Niet gek, want deze vorm van een sigaret steek je gemakkelijk in je broekzak en gaat lang mee. Bovendien zijn er ook allerlei lekkere smaakjes te krijgen. Zo kun je lekker afwisselen en blijft het roken van je e-sigaret leuk en lekker. Misschien ben je al een ervaren vaper, misschien begin je net. Iedereen heeft een e-sigaret nodig. Tegenwoordig is dat best lastig, want er zijn erg veel e-sigaretten op de markt. Welke kies je dan? In deze blog gaan we het hebben over een e-sigaret die geschikt is voor de beginner, maar ook voor de ervaren vaper. Ben je benieuwd naar deze e-sigaret? Lees dan verder.

Q16

De e-sigaret waar we het over hebben is de justfog Q16. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke e-sigaret. De justfog Q16 gebruikt justfog coils. Deze coils kunnen via de onderkant gemakkelijk worden vervangen. Bovendien bevat deze sigaret een air flow. Deze kan ingesteld worden met de air flow ring. Nog een gebruikersvoordeel? Deze sigaret beschikt over een anti-spit systeem, wat ervoor zorgt dat er tijdens het dampen geen e-liquid in je mond kan komen. Handig toch?

Clearomizer

Ook over de clearomizer moeten we het even hebben. De clearomizer is de tank van je sigaret. In deze tank kan 1.9 ml e-liquid. Op de onderkant vind je de luchttoevoerring, deze kun je altijd naar wens afstellen. De luchttoevoerring bepaalt de zwaarte van de trek uiteindelijk. De coils gaan onder in de tank en bovenin zit een filter die dus voorkomt dat er e-liquid in je mond komt. Het mondstuk kun je vervangen voor een andere driptip. Kijk hierbij wat je fijn vindt en wat er bij jou past.

Starter set

Van de justfog q16 kun je ook een starter set bestellen. De set bestaat uit een batterij en bijbehorende tank. De set is klein, waardoor deze gemakkelijk in je broekzak past. Let er op dat je voor het dampen de batterij hebt geplaatst. In de tank moet je een coil plaatsen en daarna kun je de starter set gebruiken.

Lees ook:  Top 5 gebruiken van stormaanstekers

Meer nieuws